Peste 32.000 cereri de finanțare la Măsura „Microgranturi în domeniul agroalimentar”

0
21

Lista nominală cu cererile de finanțare depuse în cadrul apelului pentru Măsura „Microgranturi în domeniul agroalimentar” a fost postată pe site-ul oficial al APIA.
Aceasta cuprinde toate cererile de finanțare depuse, precum și preevaluarea automată realizată de sistemul informatic.
În ceea ce privește lista finală a beneficiarilor, menționăm că la realizarea acesteia se va ține cont de prevederile art. 8 din OUG nr. 61/2022 – „Cererile de finanțare depuse în cadrul apelurilor de proiecte sunt selectate la finanțare în ordinea depunerii, cu respectarea criteriilor de eligibilitate stabilite în Ghidul solicitantului, aprobat prin ordin al ministrului agriculturii și dezvoltării rurale și în limita fondurilor alocate, conform art. 4 alin (2)”.
Potrivit OUG nr. 61/6 mai 2022, privind unele măsuri pentru acordarea de microgranturi și granturi pentru capital de lucru entităților din domeniul agroalimentar cu finanțare din fonduri externe nerambursabile, sunt eligibili beneficiarii care îndeplinesc condițiile prevăzute la articolul 6 și care fac dovada că cheltuielile efectuate din microgranturi sunt în legătură cu activitățile / subactivitățile codului CAEN pentru care s-a solicitat finanțare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.