Băimăreanul Claudiu Bumba a schimbat echipa în Ungaria

0
53

Băimăreanul Claudiu Bumba este noul jucător al Mol Vidi Fehervar (Ungaria), după ce în ultimele trei stagiuni a evoluat pentru Kisvarda. Iar ultimul a fost cel mai prolific pentru mijlocașul maramureșean, care a marcat de 11 ori și a oferit 5 assisturi în cele 30 de apariții.
Kisvarda a încheiat campionatul pe locul secund și va juca, în premieră, în cupele europene.
Tatonările dintre Claudiu Bumba și Mol Vidi Fehervar datează încă din iarna trecută, însă fosta echipă a maramureșeanului a refuzat cedarea lui către formația unde activează un alt român, sătmăreanul Adrian Rus.
“Am semnat cu unul dintre cele mai mari cluburi din Ungaria, care are o istorie bogată și am încredere că va avea și un viitor frumos, la care îmi doresc să particip. Sunt mândru să fiu, începând de azi (n.r. – vineri), jucătorul lui Vidi. Voi da tot ce am mai bun în perioada de pregătire. Vreau să îmi ajut echipa să se descurce cât mai bine atât în campionat, cât și în cupele europene. Îmi doresc să evoluez bine, să înscriu goluri și să ofer pase decisive în următorul sezon”, a declarat Claudiu Bumba pentru site-ul oficial al clubului, imediat după parafarea contractului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.