Victorie și eșec pentru tineret în Cehia

0
31

Naționala masculină de tineret se pregătește, în această perioadă, pentru europenele din Bulgaria, stabilite în perioada 16-24 iulie, iar prima parte a pregătirilor a fost dedicată unor jocuri de verificare în Cehia. Mai exact două, împotriva Poloniei și a țării gazdă Cehia.
Primul amical s-a încheiat cu eșecul naționalei noastre, 30-35 (14-16), iar în al doilea, cu Cehia, ”tricolorii” s-au impus cu 36-32 (22-20).
”În concluzie, a fost un turneu bun, cu două meciuri în care am întâlnit adversari dificili, cu același tip de joc. Sper ca, până la prima zi a europenelor de la Varna, să fim cu toții sănătoși și să obținem locul 1. Nu va fi ușor, vom întâlni adversari puternici, cum ar fi Elveția, Macedonia de Nord sau Israelul, dar noi sperăm să facem jocuri bune cu rezultate pe măsură”, a declarat selecționerul Daniel Anca.
La lotul de tineret sunt convocați și doi componenți cu dublă legitimare, la Academia Minaur și CS Minaur, Ovidiu Ardelean și Erik Pop, plus antrenorul cu portarii Daniel Apostu, secundul lui Raul Fotonea la CS Minaur.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.