Model din Vâlcea, pentru construirea depozitului de frig în Mireşu Mare

0
34

Edilul comunei Mireşu Mare a făcut o vizită în judeţul Vâlcea pentru a vedea cum funcţionează o firmă de succes în zonă, ce are inclusiv un depozit de frig pentru fructe şi legume.
Vizita a avut un scop bine definit – primarul intenţionează să construiască un depozit similar în comuna pe care o conduce.
”Am vizitat depozitul de frig şi serele unui grup cunoscut de firme din judeţul Vâlcea. Acesta deţine o prestigioasă fabrică de conserve, precum şi o reţea impresionantă de magazine în acelaşi ju­deţ. Este un exemplu strălucit de firmă românească aptă să concureze cu succes reţelele firmelor străine. Pentru a-şi creşte poziţia pe piaţă, investeşte în sistemul integrat, care acoperă toate părţile componente ale lanţului agroalimentar (producţie, procesare, depozitare, distribuţie). Este momentul să relansăm legumicultura maramureşeană din bazinul Someşului! Doar partea de producţie este insuficientă fără partea de depozitare şi distribuţie. Este sprijinul de care au nevoie legumicultorii noştri şi pe care îl putem oferi la nivelul comunei printr-un proiect de succes. Nu va fi uşor. Depunerea unui proiect câştigător pentru obţinerea finanţării din fonduri europene, derularea cu bine a proiectului şi darea în folosinţă a depozitului vor presupune mult efort, timp şi răbdare de a îndura proceduri birocratice greoaie. Dar merită încercat”, a precizat primarul Ioan Mătieş.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.