Sute de locuri bugetate, disponibile la ”Nord”

0
229

Înscrierile pentru admitere la cele trei facultăți din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, Centrul Universitar Nord din Baia Mare, au început.
Absolvenții de liceu care doresc să studieze, din toamnă, la specializările uneia dintre cele trei facultăți – Facultatea de Litere, Facultatea de Științe sau Facultatea de Inginerie – se pot înscrie accesând platforma admiterii: admitereonline.utcluj.ro.

• admitere atât on-site, cât și online

Admiterea din acest an se desfășoară atât în format fizic (on-site), cât și în format online, după următorul calendar: până în 12 iulie: perioada de înscriere; 16 iulie: afișarea rezultatelor inițiale; 17 – 19 iulie: confirmări runda 1; 20 iulie: afișarea rezultatelor intermediare; 21 iulie – 22 iulie: confirmări runda 2; 23 iulie: rezultate finale; 24 iulie – 30 august: confirmări runda 3. La nivel licență, sunt ofertate 574 de locuri la buget și 639 la taxă, însumând un total ce depășește 1.200 de locuri. Facultatea de Inginerie propune specializări în opt domenii de studiu. Sunt disponibile 210 locuri la buget, 41 la taxă. Facultatea de Litere are specializări în nouă domenii de studiu. Totalul locurilor de la buget este de 181, iar la taxă – 271. Nouă domenii de studiu definesc oferta Facultății de Științe, cu 183 de locuri la buget și 326 la taxă.

• un nou domeniu de studiu la masterat

Totodată, în această perioadă este prevăzută și înscrierea la unul dintre programele de masterat din cadrul celor trei facultăți. Aceasta se desfășoară în perioada: Facultatea de Inginerie: 11 iulie – 20 iulie; Facultatea de Litere: 11 iulie – 23 iulie; Facultatea de Științe: 11 iulie – 29 iulie. Sunt scoase la concurs 448 de locuri bugetate și 364 la taxă, distribuite astfel: Facultatea de Inginerie – 122 buget, 36 taxă, Facultatea de Științe – 160 buget, 140 taxă, Facultatea de Litere – 166 buget, 188 taxă. Ca noutate, din acest an universitar, Facultatea de Litere propune, la masterat, un nou domeniu de studiu: Științe ale educației, programul Construcție și inovație curriculară. Oferta educațională a Centrului Universitar Nord din Baia Mare cuprinde, pentru anul academic viitor, și locuri la Școala Doctorală.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.