Vicecampioana începe munca pentru noua stagiune

0
70

• Turnee în Baia Mare și Serbia, dar și test cu campioana Ungariei

Handbaliștii de la CS Minaur Baia Mare, vicecampioni în Liga Zimbrilor la finele stagiunii precedente și finaliști în European Cup, încep de azi pregătirile pentru un nou sezon, sperăm la fel de performant. Se va da încredere continuității, atât la nivelul băncii tehnice, cât și în ceea ce privește lotul de jucători, care, mai mult, va fi întărit pentru ca Minaur să arate la fel de bine și să facă față celor trei competiții în care va fi angrenat: campionat, Cupa României și European League.
La primul antrenament, antrenorul Alexandru Sa­bou va miza pe același nucleu de jucători (mai puțin Buzle), dar și pe cele cinci transferuri efectuate în această vară: Eduard Iordachi (CSM Bacău, inter dreapta), Artem Kozakevych (Motor Zaporoje, extremă dreapta), Bogdan Mănescu (CSM Focșani, inter dreapta), Viorel Fotache (Tatabanya, inter stânga) și Nemanja Ratkovic (Vojvodina Novi Sad, pivot).
Prima săptămână va presupune ședințe de pregătire pentru readaptarea la efort și efectuarea vizitei medicale. Din a doua săptămână se va merge într-un stagiu de pregătire la Novi Sad (Serbia), unde se va sta până în 27 iulie. La întoarcere, pe 28 iulie, este stabilit primul amical al verii, cu Politehnica Timișoara, pe Bega.
Datele de 5 și 6 august sunt rezervate turneului din Baia Mare. Vineri, 5 august: CS Minaur Baia Mare – HC Odorhei (ora 11); Potaissa Turda – CSU Suceava (ora 13) • Sâmbătă, 6 august: CSU Suceava – HC Odorhei (ora 15); CS Minaur Baia Mare – Potaissa Turda (ora 17).
Băimărenii vor reveni în Serbia pe 12 și 13 august, având planificate două teste, cu RK Jugovic Kac (Serbia, locul 12) și Vojvodina Novi Sad (Serbia, locul 1). Ultimul turneu de pregătire dinaintea începerii sezonului va fi cel de la Sânnicolau Mare, în 19 și 20 august, Minaur urmând să se dueleze cu Steaua Roșie Belgrad (Serbia, locul 9) și campioana Ungariei Pick Szeged.
Noua ediție a Ligii Zimbrilor va debuta în 27 august, când Minaur va juca în fața propriilor suporteri cu CSU Suceava.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.