10 situații de urgență pentru pompieri

0
63

În intervalul 15 – 17 iulie, salvatorii maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a 10 incendii, din care 8 au fost incendii de vegetație uscată în urma cărora au ars circa 2 hectare de vegetație.
• Pompierii băimăreni au intervenit vineri, în localitatea Coruia, unde acoperișul unei case a fost cuprins de flăcări. În urma incendiului au ars circa 20 m.p. acoperiș din lemn. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui coș de fum defect.
• Duminică, pompierii militari au intervenit în Făurești pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la niște anexe gospodărești. Flăcările au mistuit circa 50 m.p. acoperiș din lemn și 2 uși.
Pompierii reamintesc cetă­țenilor că în conformitate cu HGR nr. 537/2007, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor la normele de prevenire și stingere a incendiilor, arderea resturilor vegetale, gunoaielor, deșeurilor și a altor materiale combustibile, fără obținerea permisului de lucru cu foc și fără luarea măsurilor pentru împiedicarea propagării focului la vecinătăți, reprezintă contravenții și se sancționează cu amendă de la 1.000 lei la 2.500 lei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.