Constelații Familiale – Vindecarea prin iubire

0
570

Sâmbătă, 13 august 2022, la ora 9,30 și duminică, 14 august, la ora 19,30 va avea loc, în Centrul Vechi din Baia Mare, un eveniment organizat de Glory of Life, intitulat Constelații Familiale – Vindecarea prin iubire. Poate să participe cine dorește.
Perioada pe care o traversăm este una de provocări, de întâlnire cu aspecte de umbră din noi, care se doresc văzute, acceptate, transformate și eliberate, oferind astfel spațiu pentru vindecare, creștere, evoluție, daruri. Iar aceste aspecte pot fi personale sau moștenite transgenerațional, în mod inconștient. Felul în care reacționăm sau ne raportăm față de o persoană, relație, situație, realitate este direct determinat de credințele, valorile, programele moștenite și preluate de la părinți, strămoși, și din experiențele noastre personale, de-a lungul timpului, chiar a vieților.
Evenimentul este o invitație la o călătorie interioară prin diferitele forme ale iubirii, în profunzimile necunoscute, neexplorate, cu scopul de a vindeca rănile, de a îmbunătăți viața și relațiile, de a va descoperi.
Facilitator: GLORIA TALMACIU (Facilitator Constelații Sistemice Familiale & Life Coach, Formator & Consilier Dezvoltare Personală). Pentru detalii și înscriere, contactați prin mesaj privat pe Fb: Gloria Talmaciu sau adresa de e-mail: gloryoflifeproject@gmail.com. Organizator: Pașca Mihaela.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.