Red Carpet–Glamour, un bal inaugural plin de pasiune și farmec

0
158

Vineri, 11.11.2022, sub auspiciile acestui număr simbolizând perfecțiunea, a avut loc, la Teatrul de păpuși, Balul bobocilor Liceului Teoretic „George Pop de Băsești” Baia Mare, Red Carpet–Glamour. Respectându-și promisiunea, elevii au oferit un spectacol plin de strălucire, demn de reținut ca prim bal al acestui tânăr liceu. Momentele artistice ale elevilor au fost contrapunctate de interludiile solistelor Andreea Nicoară, elevă la clasa de canto ușoară, profesor Codruța Lupșe, din cadrul Școlii Populare de Artă Baia Mare și Cristian Daiana, elevă la Colegiul Economic „Nicolae Titulescu” Baia Mare, în clasa a IX-a, care au reușit prin muzica lor și prin ținuta scenică, să contribuie la strălucirea acestui eveniment.

Cele cinci perechi de boboci (Roxana Radu și Ismael Jimenez de Leon, Mihaela Variu și Raul Ioni, Dariana Mada și Loredan Suciu, Tania Nemet și Alex Zetea, Adina Ghibirdic și Masimo Rogozsan) pregătiți cu multă dăruire de elevii clasei a XII-a și de doamnele profesor Andrea Rus și Diana Rogoz, au oferit, spre încântarea publicului, momente extrem de variate: de la interpretarea dramatică a unor scene după filmul „La Casa de Papel”, dansuri țigănești înflăcărate, interpretarea modernă a basmului Cenușerei, dansuri latino-americane, până la clasicul vals, totul a fost plin farmec și pasiune.

Dincolo de seriozitatea cu care toți participanții și-au pregătit momentele, emoțiile nu au putut să nu transpară, lăsând să se întrevadă inocența și farmecul adolescenței, pe care cu toții le retrăim în astfel de ocazii, unice pentru fiecare generație de boboci. Deși toate momentele au fost speciale și s-au bucurat de îndelungi aplauze, ca la orice bal, a trebuit să se aleagă un rege și o regină. Astfel, titlul de Miss și Mister Boboc 2022 au revenit elevilor Tania Nemet și Erik Zetea, care au reușit să încânte publicul și juriul cu răspunsurile date la proba de cultură generală, dar mai ales cu un superb vals, pe care l-au repetat, cu mari emoții, și la final.

Seara s-a încheiat într-o atmosferă de veselie generală, elevi, părinți, profesori oferind îndelungi aplauze și ovații câștigătorilor titlurilor de Miss și Mister, tuturor participanților, care au primit fiecare câte un premiu, dar și întregului spectacol care, timp de aproape două ore, ne-a purtat pe toți pe tărâmul tinereții veșnice.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.