2023 – anul noutăților și provocărilor în domeniul asistenței sociale

0
52

Asistenții sociali din ASSOC au participat la prima întâlnire din acest an a CNASR Maramureș-Sălaj. Evenimentul a reunit 50 de asistenți sociali din Maramureș și Sălaj, iar discuțiile au pornit de la modificările Legii asistenței sociale, precum și de la strategiile privind persoanele cu dizabilități și cele de îngrijire a vârstnicilor.
Florian Sălăjeanu, pre­ședintele ASSOC, este și președinte al Colegiului Național al Asistenților Sociali Maramureș și Sălaj. În această calitate a arătat că anul 2023 aduce multe noutăți și provocări în domeniul asistenței sociale, care trebuie discutate în cadru organizat.
”Noutățile legislative în domeniu, precum și viitoarele finanțări din Programul Operațional Incluziune și Demnitate Socială trebuie cunoscute, pentru că pot fi demarate proiecte care să îmbunătățească mult calitatea serviciilor sociale”, a declarat Florian Sălăjeanu.
Cu ocazia întâlnirii, cei prezenți au făcut schița activităților pentru anul 2023 a Structurii Maramureș și Sălaj CNASR.
În Maramureș, sunt 328 de asistenți sociali, iar în Sălaj – 137.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.