Proiect complex de un milion de euro în Poienile Izei

0
52

Peste 5,6 milioane de lei, echivalent a circa un milion de euro, pentru reabilitarea energetică a mai multor clădiri publice din comuna Poienile Izei. Este suma din contractul semnat, zilele trecute, de administraţia locală cu Ministerul Dezvoltării.
„Am semnat cele 4 contracte de finanțare din Fonduri Europene (PNRR) care vor aduce un beneficiu imens comunei noastre din punctul de vedere al consumului de energie și totodată un beneficiu estetic deoarece principalele instituții ale comunei vor fi reabilitate exterior și, parțial, interior după cum urmează: creșterea eficienței energetice la sediul Primăriei Comunei Poienile Izei. Valoare contract – 1.237.212 lei; reabilitarea Căminului Cultural și a Școlii Gimnaziale din Comuna Poienile Izei. Valoare contract – 3.598.225 lei; asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – puncte de încărcare vehicule electrice – 146.450 lei;
Asigurarea infrastructurii TIC (sisteme inteligente de management local). Valoare contract – 665.275 lei; se vor achiziționa camere video performante de supraveghere care vor fi montate în întreaga comună”, a spus Mirela-Lăcrimioara Bîrlea, primarul din Poienile Izei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.