O picătură de Maramureș la Tel Aviv

0
432

Maramureșul a fost reprezentat de o delegație la cea de-a 29-a ediție a târgului internațional de turism IMTM – International Mediterranean Tourism Market, organizat la Tel Aviv, în perioada 14-15 februarie.
Din delegația județului au făcut parte reprezentanți ai Consiliului Județean și ai Organizației de Management al Destinației Județene Maramureș, cărora li s-a alăturat vestitul meșter popular, Daniel Leș.
Pe parcursul manifestării, printre prezențele onorante la standul național s-au regăsit și Excelența Sa Radu Ioanid, Ambasadorul României în Israel, Romulus-Cătălin Toșcuță, coordonatorul Secției consulare în cadrul Ambasadei, David Saranga, fostul Ambasador al Israelului în România, și reprezentanți ai Institutului Cultural Român la Tel Aviv.
O fotografie cu Sinagoga Sefradă, din Sighetu Marmației, a constituit principalul element vizual în amenajarea standului național. La rândul său, Muzeul Culturii Evreiești din Maramureș – Casa Memorială „Ellie Wiesel” a reprezentat unul dintre obiectivele care au stârnit cel mai mult interes din partea vizitatorilor și specialiștilor în domeniu, dar aceștia au fost curioși să afle și despre cultura tradițională și atracțiile naturale ale județului nostru.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.