Muzeul de Etnografie și mai multe școli speciale, reabilitate prin PNRR

0
148

Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară din Baia Mare va fi modernizat cu bani primiți prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 5 – Valul Renovării. De finanțare prin aceeași modalitate vor beneficia și mai multe școli speciale din Baia Mare. Proiectele urmează să fie depuse pentru finanțare.
Întruniți în ședință extraordinară, aleșii maramureșeni au aprobat mici modificări la mai multe proiecte de hotărâre pentru care se va cere finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență.
„Suntem în proces de evaluare. În această perioadă mai apar modificări cerute de către finanțator. Ne-au cerut să reducem câteva sume”, a spus președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan.
Pe lângă modernizarea „Casei Albe” de pe Câmpul Tineretului, adică a Muzeului Județean de Etnografie și Artă Populară, pe listă mai figurează reabilitarea Școlii Gimnaziale Speciale din municipiul Baia Mare, str. B. Delavrancea, nr. 25/A, reabilitarea corpului internat din centrul școlar pentru educație incluzivă Târgu Lăpuș”, din orașul Târgu Lăpuș, str. Vasile Alecsandri, nr. 6, reabilitarea Centrului Școlar pentru educație incluzivă Vișeu de Sus, reabilitare Centrului școlar de educație incluzivă Baia Mare, cămin – clădire P+3E” din municipiul Baia Mare, str. 8 Martie, nr. 7 și reabilitarea Centrului școlar de educație incluzivă Baia Mare, grădiniță – clădire P + 1E.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.