Jandarmul cu 100 de donări de sânge! – distincție semnată de patriarhul Bisericii Ortodoxe Române –

0
27

Vineri, la sediul Jandarmeriei Maramureș, a avut loc activitatea de apreciere a jandarmilor maramureșeni pentru mobilizarea acestora de-a lungul anilor, la campaniile de donare de sânge.
La activitate au fost prezenți Crina Chilat – subprefectul județului, dr. Pop Bogdan – Direcția de Sănătate Publică, Daniela Veber – director Centrul de Transfuzii Sanguine Maramureș, părintele Ciprian Ioniță – consilier patriarhal în cadrul Patriarhiei Române și părintele Pop Andrei – consilier episcopal în cadrul Episcopiei Ortodoxe a Maramureșului și Sătmarului. Părintele Ciprian Ioniță și doamna Daniela Veber au acordat diplome jandarmului maramureșean Barabaș Cosmin care a donat sânge de peste 100 de ori.
Acesta a început în anul 1999 și de atunci a donat aproximativ 45 litri de sânge. Plutonierul adjutant șef donează de aproximativ 4 ori pe an. Pentru el, prezența la Centrul de Transfuzii nu reprezintă ceva ieșit din comun. A depășit pragul de 100 donări de sânge și nu are de gând să se oprească aici, conștient de importanţa acestui gest. Cosmin nu reprezintă un exemplu singular de implicare voluntară, la fel ca el sunt mulți alți jandarmi care se pot mândri cu carnet de donator.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.