Maramureșencele vor să se mențină la mijlocul ierarhiei

0
46

• CS Minaur Baia Mare – Dacia Mioveni •

Fetele de la Minaur se reîntâlnesc duminică, 19 martie, cu propriii suporteri, după o pauză de o lună de zile. Băimărencele vor primi replica, în Sala Sporturilor “Lascăr Pană”, de la ora 18, a echipei CS Dacia Mioveni, într-un joc din cadrul etapei 19 a Ligii Florilor.
Campionatul în Liga Florilor s-a reluat în urmă cu o săptămână, unul care nu a fost de bun augur pentru formația pregătită de Raul Fotonea. Seria pozitivă a băimărencelor a fost stopată de Dunărea Brăila, 27-25, cu specificația că gruparea antrenată de Costică Buceschi stă mult mai bine în ierarhie.
Fetele noastre au uitat acel eșec și acum se concentrează pe un succes în disputa cu argeșencele și implicit păstrarea locului 7. Adversar care a cedat, la fel ca în cazul Minaurului, toate punctele etapa precedentă în meciul de acasă cu Craiova, 29-31, iar situația este una complicată pentru Dacia, poziția 11, sinonimă cu participarea la barajul de menținere.
Meciul va fi arbitrat de constănțenii I. Ghiță – S. Topliceanu, iar observator FRH este delegat V. Ciucan din București.

Etapa 19: HC Zalău – Rapid București 23-25 • Duminică, 19 martie: CSM Galați – HC Dunărea Brăila (ora 16); Gloria Bistrița-Năsăud – CSM Slatina (ora 17); SCM Universitatea Craiova – CSM București (ora 17.30); Măgura Cisnădie – CSM Târgu Jiu (ora 18); CS Minaur Baia Mare – Dacia Mioveni (ora 18) • Miercuri, 22 martie: SCM Râmnicu Vâlcea – SCM Gloria Buzău (ora 17.30, Pro Arena).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.