Se lucrează la depozitul de la Sârbii Fărcașei!

0
361

Cu ironia aferentă, după ani și ani în care am tot urmărit dacă se face ceva, constatăm, cu mare speranță, că se lucrează la depozitul de deșeuri de la Sârbii Fărcașei! Zilele trecute, am observat utilaje care sapă viitoare coloane Benotto, pentru stabilizarea arealului viitoarei fabrici-depozit.
S-au adus materiale, au apărut aproape 10 utilaje, se schițează alte drumuri de acces, semnele sunt bune. Aparent, conducerea județului forțează și nu vrea nici să pierdem finanțarea, nici să ne trezim cu interdicții la fonduri europene. Am încercat să întrebăm un lucrător, rezemat de o mașină cu număr de Argeș, ce se lucrează. Vorbea la telefon și ne-a făcut două semne, unul de “Gura cusută” și altul să ne vedem de drum, așa că nu avem detalii despre stadiul lucrărilor și ce fac mai exact. Dar, în continuare, semnele sunt pozitive. În paralel, ca soluție de rezervă, s-a schițat drumul spre alt probabil depozit de gunoi, cel din spatele pădurii de la Două veverițe, în marginea satului Arieșu de Pădure.
Rămâne doar să sperăm că, după intrarea în normalitate, vom reveni la facturi decente la salubrizare, ele ajungând în acest moment la jumătate din suma datorată ca impozit anual de către gospodăriile simple, cu o casă și o mașină, de exemplu. Valoare la care s-a ajuns evident din cauza transportării gunoaielor până în mijlocul țării.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.