Sport Team Baia Mare, meci internațional la Barcelona

0
171

În perioada 25-29 mai, echipa de fotbal old boys Sport Team Baia Mare a fost invitată de fostul jucător al acestei echipe, Florin Budeanu, pentru a juca un meci amical cu echipa românilor care locuiesc în Barcelona, denumită F.C. România Barcelona.
Cu o zi înainte de meciul care a avut loc în 27 mai, de la ora 20, pe stadionul Dani Jarque din Sant Boi de Llobregat-Barcelona, jucătorii echipei din Baia Mare au vizitat Stadionul Spotify Camp Nou, Biserica Sagrada Familia, Plaza Catalunya, apoi Bulevardul pietonal Rambla de Barcelona și în final Portul De Barcelona, unde este amplasată statuia înaltă de 60 metri a lui Cristofor Columb.
Meciul s-a desfășurat pe un teren cu un gazon sintetic de calitate, cu tribune și nocturnă. Înainte de începerea partidei, gazdele au avut inițiativa de a pune la stația stadionului Imnul României, pe care toți jucătorii l-au cântat cu cinste.
Media de vârstă a ce­lor din echipa FC România Barcelona a fost de 34 ani, iar cea a românilor de la Sport Team Baia Mare, de 42 ani.
Cu toate acestea, echipa Sport Team a făcut unul din cele mai bune meciuri, mai ales că în prima repriză aceasta a condus cu 1-0 (gol marcat de Bogdan Bîrle din 11 m, în min. 12), până în minutul 43 când au fost egalați.
În repriza a doua, echipa gazdă a introdus în teren ” artileria mai tânără” și astfel dominarea teritorială a acestora a crescut semnificativ și în minutul 60 conduceau cu 3-1, însă după cinci minute (65) Cristian Bărbos a redus scorul la 3-2. De la acest scor, gazdele mai înscriu de trei ori, iar băimărenii doar o dată, în minutul 85, printr-un gol înscris de același Cristian Bărbos, scor final 6-3.
La masa festivă, ambele echipe și-au oferit reciproc câte o cupă a prieteniei, iar organizatorul meciului, Florin Budeanu, a primit din partea echipei Sport Team o plachetă de excelență.
Tot cu această ocazie, echipa băimăreană și-a premiat cei mai buni jucători în anul competițional 2022.
• FC România Barcelona: Alecu, Marian, Avram, Tavi, Dany (C), Aditză, Adrián, Bogdan, Lalu, Fernando, Gabi, Petre, Andrei, Luka, Aurică, Jenea, Cristi, Marius și Alin. Antrenor: Dănuț Ardelean. Președinți: Florin Budeanu și Alex Grigorescu.
• Sport Team: Edi Costin, Darius Mihuț, Dănuț Triff, Gheorghe Mateaș, Bogdan Țentea, Vasile Terec (C), Marius Cardoș, Florin Frenț, Io­nuț Șimon, Daniel Gheighiș, Ionuț Pop, Ovidiu Dărăban, Ciprian Coste, Călin Nagy, Ioan Marchiș, Nicolas Gavrilă, Bogdan Bîrle, Cristian Bărbos, Alin Gavrilă, Bogdan Trif și Denis Frenț. Antrenor: Ioan Marchiș.
În ultima zi, o parte din jucătorii echipei Sport Team s-au deplasat la Stadionul Camp Nou, unde au vizionat ultimul meci înainte de renovarea acestuia, cel dintre FC Barcelona și Mallorca, meci care a consemnat retragerea de la Barcelona a legendarilor jucători Jordi Alba și Sergio Busquets.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.