Bani pentru înfiinţarea unui sistem de canalizare menajeră în Satulung

0
32

În Satulung se va înfiinţa un sistem de canalizare menajeră, cu bani obţinuţi prin Programul Național de Investiții ,,Anghel Saligny”. Pentru această investiţie s-a aprobat o finanţare de 25 milioane lei.
Contractul de finanţare pentru acest proiect a fost semnat luni, 31 iulie, între Guvernul României prin Adrian-Ioan Veștea, Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei şi Comuna Satulung prin primarul Bujorel Vasile Mureșan.
La începutul săptămânii, ministrul Adrian-Ioan Veștea a semnat 68 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 822.658.218,02 lei. Contractele, semnate la sediul Ministerului Dez­voltării Lucrărilor Publice şi Administraţiei vizează modernizarea infrastructurii de transport, a trotuarelor și a spațiilor publice, înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă, a rețelelor de canalizare, a stațiilor de epurare și a rețelelor inteligente de distribuție a gazelor naturale, precum și construirea și refacerea unor poduri, a unei punți pietonale și a unui pasaj auto.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.