Ateliere de lucru pentru tineri în Stațiunea Izvoare

0
76

Între 27 și 30 august, în Stațiunea Izvoare din Maramureș, sunt programate atelierele de lucru “YMCA Youth Leadership Academy”. Pot participa tinerii cu vârste între 14 și 35 de ani din Baia Mare sau împrejurimi, care doresc să se dezvolte pe plan personal și sunt deschiși la noi provocări.
Rolul atelierelor, prin metodologia aleasă, este de a ajuta tinerii să se reconecteze cu valorile fundamentale prin activități recreative, non-formale, desfășurate în aer liber, activități ce stimulează simțul civic și de inițiativă al tinerilor, precum și activități ce stimulează creșterea stimei de sine.
Scopul proiectului este de a dezvolta oportunități educaționale pentru tineri, de a-i stimula în a-și atinge potențialul.
Înscrierile au loc online până astăzi, 11 august, ora 13, online, https://forms.gle/b6jS1Z235msuhvg86.
Proiectul acoperă chel­tuielile de masă, materialele utilizate pe parcursul activităților, dar nu acoperă cheltuielile de transport ale participanților.
Echipa YMCA Baia Mare responsabilă de implementarea proiectului este alcătuită din lucrători de tineret și formatori cu o vechime de peste 10 ani în domeniul tineretului și a educației nonformale. Aceștia participă la proiect în mod voluntar.
Atelierele fac parte din cadrul proiectului “Academia YMCA de Leadership pentru tineri 3/ YMCA Youth Leadership Academy 3”, realizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Maramureș și implementat de Asociația YMCA Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.