A fost semnat contractul de execuție pentru Palatul Administrativ

0
124

Conducerea Consiliului Județean Maramureș a semnat contractul de proiectare și execuție lucrări pentru proiectul “Reabilitare Palat Administrativ”. Documentul poartă semnătura administratorului SC EURAS, Mircea Lețiu, firma care se va ocupa de execuția lucrărilor. Durata de execuție este de 24 de luni de la începerea lucrărilor.
“Clădirea Palatului Administrativ are nevoie de o reabilitare totală atât a birourilor, a sălilor de ședință care vor putea fi folosite și pentru diferite evenimente culturale, a turnului care va fi deschis publicului pentru vizitare, dar și de reamenajarea spațiilor exterioare unde va fi amenajat și un loc de promenadă pentru cetățeni” – a declarat Ionel Bogdan, președintele administrației județene.
În luna mai a acestui an, Guvernul a adoptat Hotărârea privind trecerea din domeniul public al statului în domeniul public al Județului Maramureș a clădirii din Baia Mare, strada Gheorghe Șincai nr. 46, în care își desfășoară activitatea peste 13 instituții publice din județ. Astfel a fost soluționată situația juridică a Palatului Administrativ din Baia Mare și pot fi accesate fonduri europene, bani necesari pentru modernizarea și reabilitarea acestei clădiri.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.