Ateliere Șotron la Grădinița Preluca Nouă

0
28

În perioada 17-31 august, Grădinița Preluca Nouă, aparținând de Școala Gimnazială Copalnic-Mănăștur (director, prof. Pop Ioan), a găzduit Atelierele Șotron 2023, derulate la nivel național de Asociația OvidiuRo.
Activitățile au fost coordonate de Anda Bianca Șomotyuk, profesor pentru învățământ preșcolar, coordonator local, alături de prof. înv. preșcolar Veronica Puț și prof. înv. primar Grigore Nechita.
Asociația Ovidiu Ro a contribuit atât la formarea cadrelor didactice, cât și la sponsorizarea cu resurse educaționale prețioase: cărți, grafice, hărți, jocuri educative cu ajutorul cărora activită­țile au avut mare succes.
“Copiii au beneficiat de jocuri și activități antrenante punând în valoare vocația și abilită­țile fiecărui copil în parte. Cartea și povestea ne-au însoțit pe tot parcursul atelierelor, jocul a fost cuvântul de bază, prin joc antrenându-le și educându-le posibilitățile intelectuale, motrice, socio-emoționale și relaționale”, a punctat prof. înv. preșcolar Anda Bianca Șomotyuk.
Scopul proiectului a fost acela de-a aduce împreună copiii din zonele izolate, familii vulnerabile, cu nevoi de sprijin și educare, de a-i valorifica și implica în activități de învățare pe toate planurile.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.