CS Florin Popovici, podiumuri la Trofeul Moldovei

0
31

La Gura Humorului s-a desfășurat Trofeul Moldovei la Mini-Rugby, etapa a IV-a (ultima), din Circuitul Național. CS Florin Popovici s-a deplasat cu două echipe, la U10 și U12. Cu prima a încheiat etapa pe locul 2, iar cu echipa de U12 s-a clasat pe locul 3.
La Under 10, în grupe, CS Florin Popovici a dispus de Steaua cu 40-30, a învins Șoimii București cu 18-10 și victorie cu Gura Humorului 2, 30-10. În penultimul act, gruparea băimăreană a evoluat împotriva primei echipe din Gura Humorului, partidă încheiată cu remiză, 15-15. Totul s-a decis în prelungiri, unde victoria revine echipei care înscrie primul eseu. Norocul a surâs echipei noastre, care s-a calificat în finală alături de Șoimii București. Reeditarea duelului din grupe. De data aceasta rolurile s-au inversat și Șoimii București s-a clasat pe prima poziție în urma succesului cu același scor înregistrat în grupe.
La U12, CS Florin Popovici a consemnat în grupe două victorii, 25-5 cu Dragonii Sibiu și 15-5 cu Warriors Timișoara. În fazele finale, clubul din Baia Mare a cedat 0-25 cu CS Brenndorf și 0-30 cu Șoimii București. Și așa, CS Florin Popovici a încheiat turneul pe poziția a treia.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.