Din luna octombrie, antreprenoriatul, promovat în școli

0
27

Odată cu debutul noului an școlar, Camera de Comerț și Industrie Maramureș mai face un apel către mediul de afaceri de a se alătura proiectului “Învață de la antreprenori”.
Antreprenorii sunt invitați la o incursiune prin unitățile de învățământ din județul Maramureș pentru a explica elevilor ce înseamnă antreprenoriatul, de ce educația antreprenorială este importantă pentru orice vârstă sau ce implică alegerea de a fi antreprenor.
Până în prezent, peste 20 de antreprenori maramureșeni au confirmat dorința de a interacționa cu elevii, la clase.
Ca obiective, organizația camerală își exprimă dorința ca pe viitor, prin Camera de Comerț și Industrie a României, acest proiect pilot să prindă contur în cât mai multe județe din țară.
Rolul educației antreprenoriale în dezvoltarea mediului de afaceri din România este esențial, iar CCI MM apreciază că programele extracurriculare cum ar fi cele de educație antreprenorială trebuie promovate în rândul tinerilor încă de pe băncile școlii.
Antreprenorii maramureșeni interesați de acest proiect se pot înscrie la CCI MM, tel. 0262221510, e-mail: cci_mm@ccimm.ro sau prin completarea formularului de participare: https://forms.gle/j9kwRptNtCVWXjQw6, care poate fi accesat și pe site-ul Graiul Maramureșului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.