Campioana, favorită în capitala Moldovei • CS Politehnica Iași – CSM Știința Baia Mare

0
36

În etapa 7 a Ligii Naționale de rugby, faza a doua, CSM Știința Baia Mare se deplasează la CS Politehnica Iași, întâlnire planificată pentru azi, 29 septembrie, începând cu ora 17.
Față în față se vor afla echipele clasate pe primele două locuri – Politehnica are 16 puncte după cinci runde derulate, cu 16 puncte, iar campioana en-titre este lider incontestabil în urma celor patru meciuri jucate în această fază, cu 20 de puncte. “Zimbrii” băimăreni domină faza a doua a LN de o manieră indubitabilă și este imposibil să nu termine Grupa A cu maximum de puncte ținând cont de diferența uluitoare de valoare dintre echipa noastră și restul competitoarelor.
Mai trebuie precizat faptul că în meciul din turul fazei a doua, derulat în 19 august, CSM Știința a câștigat confruntarea de pe Arena Zimbrilor cu 68-3.
CSM Știința Baia Mare, echipa probabilă: Scott, Papidze, Dugladze, Dardzulidze, Grădinaru, Schutz, Dico, Alexe (C), Bocăneț, Harasim, Onț, Atunaisa, Fakaosilea, Lămboiu, Mahlo. Rezerve: Trollip, Zubashvili, Grămadă, Ailincăi, Apostol, Țiglă, Hîncu, Dănilă.
CSM Știința Baia Mare nu va reveni acasă după meciul de azi cu Politehnica Iaşi. Duminică, 1 octombrie, de la ora 11, campionii vor juca în devans cu RC Bârlad, meci din cadrul etapei a IX-a.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.