România, demolată de Scoția

1
53

Nu mai este niciun fel de noutate că naționala României face doar act de prezență la Cupa Mondială de rugby. Fapt dovedit și la meciul cu Scoția, al treilea de la această ediție, unde ”stejarii” au suferit cea mai rușinoasă înfrângere din istoria acestei competiții.
Încă un sport de echipă națională din România care ne arată că sportul din țara noastră nu se îndreaptă deloc în direcția corectă și că acesta are doar alte interese, majoritatea de natură politică, multe personaje fiind înfipte în acest fenomen sportiv doar pentru a-și rotunji conturile. Știu, comentăm degeaba! Presa a semnalat în multe rânduri imixtiunile din fenomenul sportiv, mai ales lipsa bazelor unde sportivii ar trebui să-și desfășoare activitatea, însă cei care dețin puterea fac ureche șută. Și la fel va fi și pe mai departe.
Scoția nu a avut niciun fel de milă și ne-a învins cu 84 la 0, după ce în precedentele două partide România a pierdut cu 8-82 întâlnirea cu Irlanda, respectiv 0-76 confruntarea cu Africa de Sud.
Coșmarul României la Cupa Mondială se încheie în 8 octombrie, când ”tricolorii” se vor duela în ultimul meci din grupă cu naționala statului Tonga.

1 COMENTARIU

  1. Lipsa management in domeniul sportului in care veniturile le faci din marketing si nu din milogeala este principala cauza a esecului sportului romanesc in general. Cazul Hagi este notoriu, sa ai management creat de Popescu,cumnatul! In Baia Mare de pe al doilea loc pe tara ca putere sportiva a ajuns de rasul Sasarului ca al curcilor nu pot spune ca le-as jigni. Sa stai la cheremul si toanele unui om fara nici o idee manageriala Asta curat murdar. Nu mila ci lupta cu ideile va revitaliza sportul. Daca nu dust in the wind.

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.