Extinderea reţelei de gaze naturale în localităţile aparţinătoare oraşului Tăuţii-Măgherăuş

0
33

Primarul din Tăuţii-Măgherăuş s-a întâlnit cu mai mulţi miniştri ale căror ministere sunt responsabile de o serie de investiţii aflate în implementare, sau care vor fi implementate pe raza oraşului.

Proiectele discutate ţin în principal de infrastructura de apă-canal, de distribuţia gazelor naturale, precum şi de anveloparea clădirilor publice.
”Împreună cu deputatul Florin-Alexandru Alexe am purtat discuţii la Ministerul Dezvoltării, cu privire la proiectele de extindere a sistemului de distribuţie gaze naturale în localitatea Băiţa, localitatea Nistru, respectiv în oraşul Tăuţii-Măgherăuş. De asemenea, la Agenţia Fondului de Mediu, am adus în discuţie proiecte precum realizarea aducţiunii de apă potabilă în cartierul Nistru, respectiv extinderea reţelei de canalizare menajeră în localitatea Bozânta Mare. La Ministerul Energiei – Fondul de Modernizare, am discutat despre proiectul privind eficientizarea energetică a clădirilor publice din oraşul Tăuţii-Măgherăuş. Alături de deputatul Călin Ioan Bota am prezentat, la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, atât proiectele pe care le avem în derulare, cât şi proiectele pe care urmează să le depunem pentru oraşul nostru” – a precizat primarul Marinescu Dumitru.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.