La 25 de ani de intervenții în folosul copiilor vulnerabili, Hope and Homes for Children spune: #CineNuCe!

0
22

Hope and Homes for Children lansează campania #CineNuCe; pentru că viitorul copiilor fără părinți poate fi schimbat odată cu închiderea ultimelor orfelinate din România; 2.000 de copii trăiesc încă în cele 77 de orfelinate; În 25 de ani de intervenții, Hope and Homes for Children România a contribuit la închiderea a 68 de centre de plasament și a construit 123 de case familiale. Peste 7.200 de copii au fost scoși din orfelinate și 1.900 reintegrați în familie.
La 25 de ani de intervenții în sprijinul celor mai vulnerabili copii, Fundația Hope and Homes for Children lansează campania-manifest #CineNuCe. Pentru că fiecare copil are nevoie de CINEva, nu doar de CEva, pentru a prinde avânt spre viață. Iar pentru asta, este nevoie ca, împreună, să închidem ultimele orfelinate din România și să fim cei care schimbă viitorul copiilor fără părinți.
În total, în 25 de ani de intervenții, Hope and Homes for Children România a susținut peste 41.500 de copii să rămână în siguranță lângă părinții sau familia lor extinsă și să nu fie instituționalizați, prin Programul de Prevenire a Separării Copilului de Familie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.