Radu Trufan, președinte USR Maramureș: „Vom avea în europarlamentari o voce care să ne reprezinte județul la Bruxelles”

0
45

USR Maramureș a organizat o întâlnire cu o parte dintre candidații aflați pe listele pentru alegerile europarlamentare. La acest eveniment au fost prezenți peste 60 de membri și simpatizanți ai partidului, dornici să afle punctul de vedere al candidaților cu privire la soluțiile privind rezolvarea problemelor specifice județului Maramureș.
“Maramureșul va avea în europarlamentari o voce care să îl reprezinte la Bruxelles. Este îmbucurător faptul că membrii și simpatizanții partidului nostru au venit în număr mare pentru a-i cunoaște pe candidați. Le-au adresat întrebări cu privire la agricultură, la protecția mediului, precum și la aportul pe care candidații îl vor avea concret pentru județul nostru, având în vedere că aici ani de zile meseria de bază a fost mineritul.
Candidații noștri promovează o agendă europeană bazată pe valorile democrației, justiției sociale și protecției mediului înconjurător. Ei sunt dedicați să lucreze pentru a aduce fonduri europene pentru dezvoltarea infrastructurii, a sectorului agricol și a învăță­mântului superior din Maramureș” a subliniat Radu Trufan, președintele USR Maramureș.
Cristina Mădălina Prună, economist de profesie, deputat de București, este încrezătoare că USR se va impune la alegerile europarlamentare, locale și prezidențiale. Asta pentru că oamenii prind curaj, se implică și au o viziune clară asupra dezvoltării regionale.
Ramona Goga face parte din tânăra generație de politicieni, crede în valorile europene și în special în faptul că tinerii au un cuvânt de spus și puterea de a schimba lucrurile în bine.
Adrian Pop este din Baia Mare și consideră că Uniunea Europeană vine cu viziuni importante pentru toate țările membre, oferind șanse egale de dezvoltare tuturor țărilor membre.
Teodora Stoian crede că USR este și va rămâne un partid despre oameni, despre poveștile lor de succes, despre implicare, iar Uniunea Europeană oferă oportunități de atragere a fondurilor necesare unităților administrativ-teritoriale pentru îmbunătățirea condițiilor din unită­țile de învățământ, infrastructurii rutiere, domeniul medical și altele.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.