Primul mall de tip Joy Retail Park în Baia Sprie

0
305

Primarul oraşului Baia Sprie, Alin Sebastian Bârda, a anunţat că în oraşul pe care îl conduce vine un mare investitor. „Dezvoltarea orașului Baia Sprie se demonstrează și prin faptul că am devenit atractivi pentru retaileri. Vom avea în oraş un Joy Retail Park, ancorat de Kaufland. Mă bucur că vin spre noi, aduc cu ei și alți investitori interesați, locuri de muncă, infrastructură”, a punctat alesul local.
Joy Retail Park va deschide un nou obiectiv la Baia Sprie. Spațiul ales este în proximitatea municipiului Baia Mare și va fi, astfel, primul mall de acest tip, cu magazinele înșiruite, construit în afara aglomerărilor urbane alese până acum de dezvoltatori. Investiţia va fi realizată de Pro Development SRL din Bacău.
”Pro Development este un dezvoltator imo­biliar specializat în crearea de parcuri de retail în oraşe mici şi medii de provincie, adesea ocolite de marii dezvoltatori. Strategia noastră vizează oferirea unei experienţe de retail moderne şi accesibile consumatorilor din aceste zone, inclusiv din comune şi sate”, spune Adrian Păcuraru, fondator şi CEO, Pro Development. În ceea ce priveşte partenerii tradiţionali, câteva nume din portofoliu regăsite în mai multe locaţii sunt JYSK, Pepco, KIK, „dar avem şi colaborări noi cu Sinsay, TEDi sau C&A”. Vizitatorii centrelor comerciale JOY au un profil divers, incluzând seniori, familii, profesionişti şi tineri, cu venituri medii şi peste medie.
În Baia Sprie, dezvoltatorul a obținut deja certificatul de urbanism necesar demarării construcțiilor pentru o parte din terenul vizat, restul fiind încă în litigiu cu Direcția Silvică Maramureș. Potrivit certificatului, Pro Development va ridica două corpuri de clădire pe o suprafață de 5.220 m.p., o parcare de 1.650 m.p. și alți 4.400 mp pentru spații verzi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.