CS Minaur mai joacă doar două meciuri oficiale în acest an

0
38

Minaur mai are de disputat doar două jocuri în acest an în Liga Florilor: acasă cu Târgu Jiu, sâmbătă, și în deplasare cu Gloria Buzău, în 16 noiembrie.
Competiția internă se va întrerupe apoi până în ianuarie, deoarece are loc Campionatul Mondial. Pentru băimărence vor mai urma două meciuri din tur, acasă cu Craiova și în deplasare la Zalău, după care vin cele 13 jocuri din retur. Campionatul Mondial are loc în perioada 29 noiembrie – 17 decembrie, în Suedia, Danemarca și Norvegia.
În lotul lărgit de 35 de sportive, anunțat de selecționerul Florentin Pera, se află și trei jucătoare de la CS Minaur: Anca Mițicuș, Ana Maria Tănasie și Oana Borș. Cum Oana este accidentată și nici nu a prea jucat în ultima vreme, e de așteptat să rămână în cărți doar celelalte două jucătoare.
Este posibil ca CS Minaur să aibă și alte jucătoare la naționalele țărilor lor: Maria Gomes da Costa și Alba Spugnini (Spania), Katarina Pavlo­vic (Croația), Aleksandra Vukajlovic (Serbia), Dijana Ujkic (Muntenegru), Amra Pandzic (Slovenia).
România face parte din grupa E a Campionatului Mondial, alături de Danemarca (cu care joacă în 5 decembrie, ora 21.30), Serbia (3 decembrie, ora 19) și Chile (1 decembrie, ora 19). Toate meciurile se joacă în Jyske Bank Boxen, din Herning, Danemarca.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.