Un nou episod din ”telenovela” retrocedării celor 17.000 ha de pădure din Borșa

1
1081

Primarul orașului a anunţat consumarea a încă unei etape din lungul proces, pe care primăria îl are cu composesoratul, privind retrocedarea a 17.000 ha de pădure.

Niciuna dintre cele două părţi nu renunţă, aşa că ”lupta” continuă.
”Composesoratul Borșa a primit o lovitură dură de la Înalta Curte de Casație și Justiție, care a decis, fără drept de apel, să respingă cererea de strămutare a dosarului de revizuire a sentinței privind retrocedarea a 17.000 ha înaintată de Composesoratul Borșa. Magistrații au decis să pună capăt strategiei de tergiversare a dosarului, după ce odată a fost strămutat dosarul de la Oradea la Sibiu. Tribunalul Sibiu este arondat Curții de Apel Alba, instanță unde în urmă cu 10 ani, membrii din cadrul Composesoratului Borșa au fost condamnați pentru fals. Concluzia: Fără drept de apel!” – a explicat primarul Ion Sorin Timiş.

1 COMENTARIU

  1. Trebuie sa cercetați mai în profunzime de ce este in folosul UAT Borșa ca acest dosar sa ajungă la Sibiu musai…cine este președinte de Tribunal Sibiu?(d-na Langtaler AnaMaria).

    soția cui?…(d-l Langtaler Leopold,director economic firma primar Viseu de Sus,acelas primar care are interes direct in aceasta speță,deoarece prin sc.RG HOLZ.srl executa exploatări forestiere pe raza O.S Viseu,ocol pe suprafața căruia trebuie pus în posesie A.C. Borșa…)
    Așa că nu întâmplător a ajuns dosarul la Sibiu,și nu trebuie să fiți surprinși daca o sa aflați cu cât interes urmarește DNA-ul aceste ultime îmcercări ale unor politicieni parveniți de a împiedica peste 6000 de cetățeni sa aibe acces la foloasele moștenirii lăsate de strămoși…

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.