„Crăciun din suflet de copil”

0
263

Săptămâna trecută, la Consiliul Județean Maramureș, a avut loc vernisajul expoziției „Crăciun din suflet de copil”. Aceasta a reunit lucrările copiilor de la Cercul de pictură/ pictură pe sticlă (coordonator, prof. Lavinia Balazsi) și Cercul de creație confecții/ grafică ilustrație (coordonator, prof. Raluca Matei Gherghel) de la Palatul Copiilor Baia Mare (director, prof. dr. Ion Iuga).
Expoziția a fost completată de lucrările elevilor invitați: clasa a III-a A de la Colegiul de Arte Baia Mare (învățătoare Anamaria Cânța, director prof. Anca Sabo, director adj. prof. Dorin Chereji); clasa a II-a A (învățătoare Alina Thira) și clasa a II-a B (învățătoare Monica Smical) de la Școala Gimnazială “Dimitrie Cantemir” Baia Mare (director prof. Măndița Baias, director adj. prof. Robert Șimon).
În cadrul expoziției pot fi admirate icoane pe sticlă, pictură și pictură pe sticlă cu tradiții și obiceiuri de Crăciun din Maramureș, lucrări textile realizate în tehnică mixtă (pictură, broderie, colaj).
La vernisaj au luat parte inspectorul școlar general, prof. Mihai Cosmin Pop, împreună cu inspectorul școlar pentru arte, prof. Andrei Baboșan.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.