Jason Tomane şi Kefentse Mahlo, prelungiri de contracte cu CSM Ştiinţa

0
33

Vicecampioană în Liga Naţională de rugby, CSM Ştiinţa Baia Mare anunţă prelungirea contractelor cu doi jucători esenţiali în angrenajul echipei coordonate de Eugen Apjok – Jason Tomane şi Kefentse Mahlo.
“Doi dintre cei mai valoroşi jucători ai noştri au decis să continue alături de noi pentru cel puţin încă un sezon”, este mesajul transmis pe pagina oficială de către CSM Ştiinţa Baia Mare.
Jason Fareti Lemalie Tomane este la CSM Ştiinţa Baia Mare din februarie 2019. Născut în 4 martie 1995, Jason Tomane și-a început parcursul în sportul cu balo­nul oval la Rugby Sunnybank. Club pentru care a jucat în perioada 2011-2016. În 2017, Tomane evoluează pentru Gai Wu Hong Kong. În iarna lui 2018 ajunge în România, la CSM București.
Kefentse Mahlo a semnat primul contract cu “zimbrii” în martie 2022. Născut în 31 martie 1993, aripa sud-africană și-a început cariera în 2008. Pentru „antilopele” de la Hoerskool Benvorster. În 2014 face pasul spre competițiile rezervate seniorilor. În perioada când evolua la Under 16 și Under 20, a fost convocat în lotul lărgit al Africii de Sud.
Reamintim că, zilele trecute, CSM Ştiinţa Baia Mare a anunţat continuarea colaborării cu staff-ul format din Eugen Apjok (antrenor principal), Paul Rusu (antrenor secund) şi Ionuţ Pop (preparator fizic). Totodată, s-a consemnat şi o despărţire, cea a jucătorului Adrian Apostol.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.