Minaur, cu gândul la partea a doua a sezonului

0
74

Echipa masculină de handbal a CS Minaur și-a reluat antrenamentele pentru a pregăti partea secundă a stagiunii din Liga Zimbrilor, Cupa României și un parcurs cât mai lung în EHF European Cup.
Antrenorul Alexandru Sabou nu mizează pe toți jucătorii, doi dintre ei Robert Nagy și Gabriel Cumpănici fiind în aceste zile cu naționala României la Campionatul European găzduit de Germania. Nu este prezent, deocamdată, nici portarul El-Khafadji, convocat la naționala Irakului, implicată la Jocurile Asiei. Cu probleme de ordin medical, Stevan Vujovic a fost și el convocat la naționala Muntenegrului, convocare refuzată tocmai din acest motiv, acesta aflân­du-se în recuperare.
Până la reluarea jocurilor oficiale, vicecampioana României și-a perfectat, pe lângă ședințele zilnice de pregătire atât pe partea tehnico-tactică, cât și fizică, și două teste amicale, cu CSM Sighișoara și CSU Cluj-Napoca, fără însă ca cei din conducere să anunțe și datele celor două jocuri. Avem însă certitudinea datei oficiale de reluare a campionatului, în 2 februarie, cu HC Buzău, în deplasare. Apoi, în 11 și 18 februarie, CS Minaur va disputa dubla europeană cu RK Vogosca din Bosnia-Herțegovina din cadrul optimilor EHF European Cup. Turul se va juca în polivalenta ”Lascăr Pană”, iar meciul decisiv în Bosnia-Herțegovina.
În Liga Zimbrilor, după disputarea turului și a primei runde din retur, băieții de la CS Minaur sunt pe locul secund, cu 32 de puncte, la zece în spatele campioanei Dinamo și cu un punct peste CSM Constanța.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.