Minaur a câștigat și cel de-al doilea amical din 2024

0
45

CS Minaur a reușit să treacă și de Universitatea Cluj-Napoca, în al doilea și ultimul amical al iernii. Asta după ce a învins în urmă cu o săptămână pe CSM Sighișoara tot într-un meci amical. Băimărenii s-au impus cu 36-32 (15-16), având o repriză a doua mult mai bună, în care au marcat 20 de goluri.
La formație au revenit și cei doi sportivi care au participat cu selecționata României la turneul final european, adică Nagy și Cumpănici, precum și Botea și Iavnovic, care au fost bolnavi. Al-Khafadji este încă la Cupa Asiei, unde evoluează pentru naționala Irakului. Pentru băimăreni urmează antrenamente în oraș, apoi, pe 2 februarie, primul meci oficial, în Liga Zim­brilor, deplasarea de la Buzău.
Echipa Minaur: Anton Terekhov (16 intervenții), Armando Kiss (o intervenție) – Milan Kotrc 8, Tudor Botea 6, Robert Nagy 6, Gabriel Cumpănici 4, Erik Pop 3, Stevan Vujovic 2, Nikola Ivanovic 2, Artem Kozakevych 2, Tomas Cip 1, Viorel Fotache 1, Vlad Pop 1. Antrenori: Alexandru Sabou, Mihai Bușecan, Ionuț Irimuș.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.