Proiectul Parcului Acvatic din Baia Mare ar putea deveni realitate!

1
1220

În ședința Guvernului din 16 februarie, municipiul Baia Mare a obținut statutul de stațiune turistică de interes național pentru zona istorică a oraşului, astfel că, proiectele depuse pe domeniul turismului au șanse mult mai mari să fie finanţate şi, bineînţeles, implementate.

”Obținerea statutului de stațiune turistică de interes național pentru zona istorică a municipiului Baia Mare este o satisfacție a datoriei împlinite, atât pentru mine, cât și pentru colegii mei care au pus umă­rul la acest deziderat! Acest statut ne oferă posibilitatea de a primi punctaj suplimentar la depunerea unor proiecte majore, pe care ni le dorim, cum este Parcul Acvatic, pentru care avem documentația pregătită. Conform grilelor, putem spera la un punctaj care să ducă la semnarea contractului de finanțare! Mulțumesc Guvernului României și ministerelor avizatoare pentru că au înțeles urgența adoptării acestei Hotărâri. Cele 100 de puncte obținute peste punctajul minim arată faptul că lucrurile au fost făcute într-o manieră profesionistă și că Baia Mare merită acest statut” – a explicat Doru Dăncuş, viceprimarul desemnat cu atribuţii de primar.

1 COMENTARIU

  1. CÂND BAIA MARE VA AVEA UN PRIMAR ?!!! ACEST ORAȘ A AVUT PARTE NUMAI DE CLOACA ȘI DEȚINUȚI ,ACEASTA ESTE MOTIVUL PENTRU CARE ORAȘUL ARATĂ JALNIC FATA DE ORADIA CARE ESTE CONDUSĂ DE PRIMARI ONEȘTI

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.