Parcările noi din Baia Mare, amenajate în curțile blocurilor, vor putea fi închiriate!

6
3027

Primăria Baia Mare are planuri mari pentru crearea a noi locuri de parcare pentru zonele rezidențiale. Astfel, toate spațiile propice pentru așa ceva vor fi transformate în parcări pentru locatarii acelor zone. Și vor putea fi închiriate.
„Intervenim cu lucrări de amenajare a curților de blocuri, cu locuri de parcare și alei. De data aceasta am fost pe șantier, în cartierul Cuza Vodă, alături de colegii mei din primărie și alături de muncitori. Cum am spus în cadrul vizitelor din cartiere, intrăm cu lucrări pentru amenajarea curților interioare ale blocurilor din mai multe zone din oraș. Amenajăm cu ocazia asta locuri de parcare, reabilităm, modernizăm și cosmetizăm infrastructura. Au venit și cei de la Delgaz, cu care am avut o întâlnire de lucru, să vedem ce lucrări au de executat, să nu ne trezim că, după ce aranjăm noi frumos cartierele, vin ei și sparg. Am stabilit programul pentru toate zonele, intervin ei primii, apoi noi. La blocurile dinspre Spitalul județean spre bulevardul Decebal, unde există o porțiune care a rămas nerezolvată de multă vreme, vom intra de săptămâna viitoare. Ne organizăm toate șantierele și, împreună cu constructorul pe partea de infrastructură rutieră, vom acționa pe rând în toate cartierele unde sunt probleme. Prioritar este să facem parcări. În multe dintre aceste zone neamenajate corespunzător, oamenii își lasă mașinile pe unde apucă, chiar și pe spațiul verde. Pentru a înceta aceste practici trebuie noi, autoritatea locală, să oferim locuri suficiente de parcare. Am lansat și regulamentul de acordare al acestor parcări. Vor fi numerotate și vor putea fi închiriate cu abonamente pentru parcare rezidențială. Acesta este un proiect prioritar în acest moment și ne străduim să îl punem cât mai repede în practică peste tot în oraș. De pe Cuza Vodă mergem și înspre Oituz, curțile de blocuri dinspre Oituz spre bulevardul Traian, apoi Bogdan Vodă, Grănicerilor, Păltinișului, unde deja am început lucrări de împănare cu piatră și vom continua cu turnarea covorului asfaltic, apoi marcaje. Avem în lucru, aproape finalizată, parcarea de lângă Piața Albina. Aici turnăm în curând asfalt, apoi vom aborda tot cartierul Săsar cu acest tip de amenajări”, a spus Doru Dăncuș, primarul interimar al Băii Mari.

6 COMENTARII

 1. Când se va reabilita legatura dintre B-dul Republicii cu str Mărășești (str. Lupului. blocuri)? Trotuarele sunt un dezastru, măcinate și casate…riști să-ți rupi picioarele pe ele! Necesită reparații de urgență!!! Vă mulțumesc pentru înțelegere d-le Primar Dăncuș!

 2. Prima dată să dispară toate garajele, apoi să vă gândiți la parcări …..am făcut 2 sezirai în legătură cu toaletarea copacilor din fața blocului meu și ce credeți ca mi-a transmis dl inginer de la primărie:
  – Apoi doamna eu nu-mi risc viața pentru un salariu de 2,3 lei , ca să mă cațăr în copacii d-voastră.
  Vom apela la alpiniști , dar echipa mea nu va efectua aceste lucrări ,,
  Voi revenii cu poze cum au reparat trotuarul, printre care se număra în doleanțele locatarilor, și bine-nțeles restul a rămas doar pe hârtie .
  1- reparați trotuarele
  2- toaletați copacii
  3-eliminați garajele construite vai de mama lor.
  4- asfaltați parcarea
  ,, aceste probleme le găsiți pe strada Mărășești bl 28,,
  Vă aștept cu rezolvări

 3. De ce distrugeți și ultimele petice de spațiu verde dintre blocuri? Nu le-ați distrus destul prin autorizarea constituirii de blocuri – favoruri bine plătite pentru voi de „dezvoltatorii imobiliari”? De ce nu construiți parcări supraterane sau subterane? Suntem în secolul 21, tovarășe Dancus, care ești „locotenentul” individului maxim corupt care a distrus acest oraș!

 4. Da ,da ,campanie electorală.Vom cosmetiza , păi măi giula de Dancus am văzut cum ați cosmetizat și trotuarele lăsate moștenire de la Ceaușescu (că voi de 35 de ani nu ați fost în stare să faceți nimic ) le-ați cosmetizat că din trotuar modern lat ,l-ați făcut trotuar de o persoana. Mergeți să nu mai audă băimărenii de voi că nu sunteți în stare de nimic ,numai de bătut din gură!! Voi ați auzit de parcări subterane sau supraterane ? Repede repede să dăm o palmă la un c–t (vorba romanului) că acum e momentul că e campanie electorală.Nimic gândit ,previzionat pentru viitor nimic în viziunea unui oraș care să aibă o strategie ținând cont de saltul tehnologic.M-am scârbit de toți așa zisii politicieni de Baia Mare,cine vrea n-are decât să meargă să vă voteze !!! Aceleași clanuri aceeași oameni!!!

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.