Sighetenii au încurcat liderul

0
561

CSM Sighetu Marmației – SCM Zalău 3-2 (2-2)
CSM Sighetu Marmației i-a administrat, vineri, primul eșec în play-off liderului SCM Zalău, 3-2 (2-2) și formația antrenată de George Zima s-a reapropiat de poziția de baraj.
Confruntarea de pe Stadionul Solovan a fost spectaculoasă, cu patru goluri marcate în prima jumătate de oră. Deschiderea scorului s-a produs în minutul 7, când Alexandru Zaharia a transformat un penalty pentru sigheteni. Bucuria a fost de scurtă durată, fiindcă peste patru minute liderul a restabilit egalitatea prin Alexandru Negrean. O nouă reușită în contul formației maramureșene s-a consemnat în minutul 25, autor Paul Pedro, avantaj care nu a rezistat mult, SCM Zalău semnând o nouă revenire în minutul 27, marcator Sergiu Pop. Echipa mai insistentă și cu o prestație mai consistentă în acest meci și-a asigurat cele trei puncte în minutul 59. Și acea echipă a fost CSM Sighetu Marmației. În minutul 59, Alexandru Zaharia a semnat dubla și i-a menținut pe maramureșeni pe locul 3, cu 34 de puncte, cu reale speranțe la locul secund.
• CSM Sighetu Marmației: I. Berințan – P. Pedro, A. Brașovean, P. Ndiaye, A, Razak, G. Tomșa (C), D. Andreas, A. Zaharia (F. Simion), G. Șofroni (D. Anchidin), E. Mensah, Y. Guigui (Mitruscsak). Antrenor: George Zima.

Play-Off. Rezultate etapa 4: CSM Sighetu Marmației – SCM Zalău 3-2; Crișul Sântandrei – CSM Olimpia Satu Mare 2-0.

Etapa 5 (sâmbătă, 27 aprilie, ora 17): Crișul Sântandrei – CSM Sighetu Marmației; CSM Olimpia Satu Mare – SCM Zalău.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.