Concurs de ciclism, la Fărcașa

0
51

Ziua Europei a fost sărbătorită prin mișcare, la Fărcașa. Peste 100 de copii au participat la concursul de ciclism, care a ajuns în acest an la a șaptea ediție. Concursul din acest an, “Pedalăm prin Europa” a avut și un element inedit.
Pe lângă premiile oferite pentru locurile 1, 2 și 3 a fost organizată și o tombolă cu premii generoase, astfel că fiecare copil a avut ocazia să câștige o recompensă. Pe lângă diplome, medalii și cupe, copiii au primit biciclete, trotinete, cască, mănuși și alte accesorii necesare pentru ciclism.
“În Comuna Fărcașa promovăm performanța sportivă și facilităm accesul copiilor la activități extrașcolare și sportive, care să îi dezvolte atât din punct de vedere fizic, cât și mental. Concursul de ciclism este doar una dintre numeroasele activități pe care le organizăm pentru a încuraja mișcarea și implicarea copiilor în activități sănătoase și educative” – au subliniat autoritățile locale.
Pe de altă parte, conducerea Primăriei s-a declarat impresionată de talentul și efortul depus de un tânăr din comunitate, Vlad Farcaș. În traseul său pe bicicletă, Vlad a surprins într-un filmuleț, unicitatea peisajelor pitorești și locurile minunate din Fărcașa, Sârbi, Buzești și Tămaia.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.