Trebuie să ne menținem deasupra locurilor de baraj

0
55

• SCM Universitatea Craiova – CS Minaur Baia Mare •

În penultima etapă a Ligii Florilor, fetele de la CS Minaur se deplasează la SCM Universitatea Craiova. Partida din Bănie se va consuma azi, 15 mai, de la ora 17.30, în Sala Polivalentă din Craiova.

Implicată în lupta pentru pozițiile de baraj, elevele antrenorului Andrei Popescu au nevoie de un rezultat pozitiv pentru a scăpa de această zonă, dar trebuie să le ajute și celelalte rezultate. CS Minaur Baia Mare ocupă locul 10, primul deasupra liniei, la egalitate cu Măgura Cisnădie (9) și CSM Tg. Jiu (11), principalele contracandidate în această ecuație. În etapa precedentă, echipa noastră a învins pe Gloria Buzău cu 27-23, ca atare au mers în Bănie cu o stare de spirit excelentă și cu speranța unui nou rezultat favorabil.
Cât despre adversara de azi, aceasta stă mult mai bine în clasament, pe locul 6, și este scăpată de orice griji. Vine însă după un rezultat nefericit, 24-38 în fieful celor de la Rapid, însă speră să se reabiliteze cu o evoluție pe măsură și, implicit, cu un succes, mai ales că e ultimul meci pe teren propriu.
Meciul de la Craiova va fi oficiat de A. Drăgănescu (Gorj) și F. Rădulescu (Mehedinți), iar observator FRH este P. Șuică (Teleorman).
Program etapa 25 (miercuri, 15 mai): CSU Știința București – HC Dunărea Brăila (ora 16); CS Măgura Cisnădie – CSM Corona Brașov (ora 17.30, Pro Arena); HC Zalău – Rapid București (ora 17.30); SCM Universitatea Craiova – CS Minaur Baia Mare (ora 17.30); CSM Târgu Jiu – Dacia Mioveni (ora 17.30); SCM Râmnicu Vâlcea – Gloria Bistrița-Năsăud (ora 17.30). Partida SCM Gloria Buzău – CSM București s-a disputat marți seara.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.