Ultimul meci acasă • CS Minaur Baia Mare – CSU Suceava

0
124

Handbaliștii de la CS Minaur Baia Mare joacă pentru ultima oară în fața propriilor suporteri în acest sezon. Azi, 15 mai, de la ora 18, Sala Polivalentă “Lascăr Pană” găzduiește partida dintre formația locală și CSU Suceava contând pentru etapa 25 (penultima) a Ligii Zimbrilor, meci în care echipa noastră va primi medaliile de bronz.

Cu medaliile de bronz în buzunar, băimărenii joacă mai mult cu gândul la Final 4 din Cupa României, programat la finalul săptămânii în capitală, dar în același timp își propun să rămână conectați și la meciul cu sucevenii. Fiind ultimul joc acasă, jucătorii Minaurului vor să le ofere suporterilor o victorie și șansele sunt destul de mari ținând cont de poziția adversarilor din clasament. CSU Suceava vine în Baia Mare de pe poziția 7 (34 de puncte) și mai mult ca sigur că va juca relaxată, neavând nicio presiune, iar de aici poate rezulta un joc spectaculos, cu multe reușite.
Confruntarea din polivalenta “Lascăr Pană” va fi arbitrată de clujenii Sebastian Mârza și Cris­tian Nedelea, observați de oficialul FRF Adrian Rucoi din Târgu Mureș.
Intrarea suporterilor se face pe bază de abonament sau bilet în valoare de: 30 lei, 25 lei, 15 lei, 10 lei. Tichetele se pot achiziționa de la sediul clubului, între orele 10-14 sau de la casieria sălii polivalente, între orele 17-18.30. Persoanele cu dizabilități, elevii și persoanele cu vârsta peste 70 de ani vor avea acces gratuit.
Rezultate etapa 25: CSM Bacău – Steaua București 31-27; CSM Focșani – Universitatea Cluj-Napoca 25-22; CSM București – SCM Politehnica Timișoara 24-23; CSM Vaslui – HC Buzău 27-26; AHC Potaissa Turda – CSM Sighișoara 43-33.
Se mai joacă azi: CS Minaur Baia Mare – CSU Suceava (ora 18); CSM Constanța – Dinamo București (ora 18).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.