A doua ediție a Târgului de carte organizat de „Nord Literar”

0
54

„Cumpără o carte! Într-o zi, ea te va citi”! este genericul sub care se derulează cea de-a doua ediție a Târgului de carte, organizat de Revista de Cultură „Nord Literar”. Târgul va avea loc vineri 24 mai, în intervalul orar 11.00-17.00, cu participarea unor edituri de prestigiu din Transilvania. Evenimentul face parte din acțiunile dedicate Zilelor Revistei de Cultură „Nord Literar” și este parte integrantă din „Luna Maramureșului”, organizată de Consiliul Județean Maramureș.
În holul Palatului Administrativ Baia Mare, în decorul select asigurat de Muzeul Autografelor – Cluj, vor fi alături de noi următoarele edituri: Școala Ardeleană – Cluj, Casa Cărții de Știință – Cluj, Limes – Cluj, Charmides – Bistrița-Năsăud, Caiete Silvane – Sălaj, Eurotip – Maramureș, Actaeon Books – Maramureș, Cartemma – Maramureș, Ethnologica – Maramureș, Marist – Maramureș.
Va fi un maraton al lansărilor de carte, al prezentărilor de reviste și de oferte editoriale, la care vor participa nume de referință a literaturii transilvane.
Intrarea este liberă. Vă așteptăm să cumpărați o carte și să vă bucurați de momente speciale cu oameni rari! (d.b.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.