Ponta, şef al Guvernului şi fraudator al statului

0
481

Guvernarea patronată de Victor Ponta a ajuns într-o situaţie penibilă, fără o cale de revenire şi este caracterizată de un haos profund în ceea ce priveşte ges­tionarea bugetului de stat.
Zilele trecute, cetăţenii au putut vedea încă o dată cine este cu adevărat acest premier urmărit penal, în ce mod îşi desfăşura activitatea profesională premergătoare funcţiei de şef al Guvernului şi care este atitudinea acestuia faţă de românii care îi cer o explicaţie pentru toate şarlataniile făcute de el şi acoliţii săi.
Într-un comunicat al DNA, i se impută lui Victor Ponta un prejudiciu de 51.321 lei ca urmare a unor operaţiuni ilicite înfăptuite de acesta în calitate de avocat.
De asemenea, procurorii au pus sechestru pe un apartament al lui Ponta, în vederea recuperării daunelor produse prin complicitate la evaziune fiscală, fals în înscrisuri şi spălare de bani.
Dincolo de gravitatea acestor fapte, cred că trebuie să ne oprim şi asupra modului în care acest impostor cu valenţe penale, ajuns şef de guvern, le vorbeşte oamenilor. Este vorba de incidentul petrecut în faţa sediului DNA, când mai multe persoane i-au cerut demisia lui Ponta, iar acesta, cu profund dispreţ, a replicat “Cine-s oamenii?”. Aşa le vorbeşte primul-ministru românilor, constat că lipsa de bun-simţ şi indiferenţa acestui om nu au limite. După ce în ultimii ani doar a îndatorat ţara şi nu şi-a respectat promisiunile, tot el vine şi calcă în picioare drepturile unor oameni nemulţumiţi. Ni se demonstrează că pentru Victor Ponta şi coaliţia de guvernare PSD-UNPR oamenii sunt doar instrumente pur electorale, fiind văzuţi doar ca mijloace, nu şi ca scop.
Trebuie să realizăm că avem în fruntea Guvernului un personaj obscur ce a fraudat ţara, lucru de neconceput pentru un stat de drept.
Partidul Mişcarea Populară consideră că ieşirea din această criză o reprezintă doar demisia premierului, fără de care riscăm ca ţara să ajungă într-un colaps economic şi politic. Fraudatorule, dă-ţi demisia!
Preşedinte PMP Maramureş, Adrian Todoran

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.