În sprijinul firmelor inactive

0
504

Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş – Busola dvs. în afaceri!

Reglementările fiscale în vigoare, prevăd între situaţiile în care Fiscul poate să decidă să inactiveze fiscal o companie: durata de funcţionare a societăţii este expirată; societatea nu mai are organe statutare; durata deţinerii spaţiului cu destinaţia de sediu social este expirată şi inactivitatea temporară înscrisă la registrul comerţului.
Pentru că afacerea dvs. contează, în baza prevederilor Legii 335/2007- cu modificările şi completările ulterioare, Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş vă stă la dispoziţie cu servicii de înregistrare în Registrul Comerţului. Vă poate oferi consultanţă şi asistenţă la preţuri competitive, într-un timp cât mai scurt posibil. În timp ce specialiştii CCI MM se ocupă de aspectele premergătoare constituirii şi depunerii documentaţiei pentru înfiinţarea sau modificarea structurii societăţii, dvs. vă puteţi ocupa de afaceri.

Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa direct la sediul CCI MM: Baia Mare, B-dul Unirii nr. 16, etaj 3, cam. 10, e-mail: cci_mm@ccimm.ro; web www.ccimm.ro, tel. 0262221510, 0362405303.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.