Topul firmelor maramureșene 2018

0
211

Azi, 26 octombrie, Camera de Comerț și Industrie Maramureș organizează „Topul firmelor maramureșene”, eveniment dedicat firmelor care prin rezultatele lor reușesc, de la un an la altul, să aducă plusvaloare economiei județului.

Topul are drept scop recunoașterea, promovarea și evidențierea firmelor ale căror rezultate contribuie la crearea de locuri de muncă, la dezvoltarea durabilă a județului și la îmbunătățirea calității vieții maramureșenilor.
Aprecierea și prestigiul de care se bucură această competiție este confirmată de aniversarea, în acest an, a unui sfert de veac de la organizarea primei ediții.
Evaluarea nivelului de performanță al firmelor din top se realizează în baza unei metodologii unitare la nivel național, elaborată de camerele de comerț și industrie din România pe baza analizei rezultatelor economico-financiare anuale obținute și raportate de firme, în anul 2017. Pe lângă indicatorii clasici analizați – cifră de afaceri, profit din exploatare, număr de angajați -, au fost luate în considerare eficiența utilizării resurselor umane și eficiența capitalului angajat, iar structura clasamentului a fost realizată pe domenii, grupe de activitate și clase de mărimi ale întreprinderilor.
Festivitățile celei de-a XXV-a ediții a Topului firmelor din județul Maramureș au loc la Centrul de Instruire și Marketing al CCI MM, Baia Mare, Aleea Expoziției nr. 5, începând cu ora 11.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.