Centrul de Instruire şi Marketing al CCI MM poartă numele GHEORGHE MARCAŞ

0
59

Începând din luna iunie a.c., Centrul de Instruire şi Marketing al Camerei de Comerţ şi Industrie Maramureş poartă numele regretatului Gheorghe Marcaş, preşedinte fondator al Camerei de Comerţ şi Industrie Maramureş.
Pentru a-l onora aşa cum se cuvine, pe cel care vreme de aproape 30 de ani a condus destinele instituţiei camerale, preşedintele CCI Maramureş, Florentin Nicolae TUŞ, a propus membrilor Adunării Generale ca centrul expoziţional al Camerei de Comerţ şi Industrie Maramureş să poarte, in memoriam, numele ing. Gheorghe Marcaş. Hotărârea a fost adoptată în unanimitate, în luna mai, în cadrul Şedinţei Adunării Generale a Membrilor CCI MM, iniţiativa preşedintelui Florentin Tuş fiind susţinută de toţi membrii prezenţi.
Ing. Gheorghe Marcaş a fost şi va rămâne o personalitate marcantă pentru comunitatea economică maramureşeană. De-a lungul carierei sale a condus unele dintre cele mai mari întreprinderi şi instituţii cu profil economic din judeţ. Ing. Gheorghe Marcaş a fost cel care a înfiinţat, în anul 1990, Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş. În ultimii ani, a acordat o atenţie deosebită documentării asupra activităţii instituţiilor camerale din ţară şi din întreaga lume. A devenit autorul unor lucrări de referinţă, care evidenţiază trecutul acestor instituţii, creşterea calităţii serviciilor şi consolidarea prestigiului Camerelor de Comerţ şi Industrie. De-a lungul timpului, a fost decorat cu medalii şi ordine, a primit distincţii pentru activitatea sa, printre care Meritul Comercial clasa a III-a şi clasa a II-a şi titlul de Cetăţean de Onoare al Municipiului Baia Mare. Gheorghe Marcaş a făcut parte şi din Colegiul de Conducere al Camerei de Comerţ şi Industrie a României.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.