GRAIUL MARAMUREŞULUI – Locul I la Topul firmelor maramureşene 2019, ediţia XXVI-a

0
261

• Activităţi de editare a ziarelor – întreprinderi mici •

Camera de Comerț și Industrie Maramureș a premiat și în acest an excelența în afaceri, continuând astfel tradiția celor 25 ani de-a lungul cărora instituția camerală a evidențiat și promovat firmele ale căror rezultate contribuie la crearea de noi locuri de muncă, la dezvoltarea durabilă a județului și la îmbunătățirea calității vieții maramureșenilor.
La eveniment au fost prezenți Gabriel ZETEA – președintele Consiliului Județean, Vasile MOLDOVAN – prefect, Alexandru COZMA – subprefect și Noemi VIDA – viceprimarul municipiului Baia Mare, care au transmis mesajul instituțiilor pe care le reprezintă.
Florentin Nicolae TUȘ, președintele CCI MM, a precizat că, în acest an, clasamentul cuprinde 127 de companii din Maramureș, grupate pe clase de mărime și domenii de activitate. Împreună însumează o cifră de afaceri de aproximativ 6 miliarde lei, acumulând un profit brut de peste 350 milioane lei și un total de 18.620 salariați.
Companiile din TOP reprezintă domeniile: agricultură, silvicultură, pescuit, cercetare-dezvoltare și high-tech, comerț, construcții, industrie, servicii și turism, cele mai multe activând în industrie, comerț și servicii.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.