Inteligența emoțională în business

0
56

Camera de Comerț și Industrie Maramureș, în parteneriat cu Banca Transilvania, vă invită la un eveniment dedicat leadership-ului antreprenorial.
În data de 10 martie, de la ora 11, sunteți așteptați la Centrul de Instruire și Marketing „Gheorghe Marcaș” din Baia Mare, Aleea Expoziției nr. 5, pentru a discuta împreună cu Zoltan Vereș – speaker, trainer & coach Refleqt și Tiberiu Moisa – director general adjunct IMM și MisCo Banca Transilvania despre „Inteligența emoțională în business”
Zoltan Vereș este speaker, trainer și coach, specializat în dezvoltarea Inteligenței emoționale în cadrul companiei Refleqt.
De mai bine de 10 ani s-a dedicat studiului naturii umane prin lumea emoțiilor, susținând peste 2.000 de ore de coaching, cu clienți din diverse domenii: management, antreprenoriat, marketing, vânzări, financiar, medical și educație.
Tiberiu Moisa este un bancher cu istoric consistent de implicare în proiecte care au potențialul să schimbe comunități sociale sau economice. În ultimii 14 ani a participat nemijlocit în povestea de business a Băncii Transilvania, având responsabilități de top management în activități corporate, banking pentru IMM sau rețeaua de sucursale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.