În Mocira – bază sportivă modernă

1
105

O bază sportivă modernă se va construi în localitatea Mocira, prin Compania Națională de Investiții. Primăria Recea trebuie doar să pună la dispoziție terenul pe care se realizează investiția, să asigure finanțarea racordării la utilități și să mențină destinația obiectivului pentru următorii 15 ani.

„Referitor la «Construire bază sportivă TIP 1, strada Stadionului nr. 7, satul Mocira, comuna Recea», având în vedere adresa prin care solicitați realizarea obiectivului de investiții respectiv, vă informăm că obiectivul de investiții a fost introdus pe lista sinteză a subprogramului «Complexuri Sportive», aprobată prin Ordin MLPDA nr.2461/12.06.2020. În vederea promovării obiectivului de investiții în etapa a doua, vă solicităm următoarele: extras de carte funciară actualizat, la care să se anexeze Planul de amplasament și delimitare a imobilului (PAD) aferent; hotărârea beneficiarului (mo­del CNI) privind predarea amplasamentului destinat construcției, perioada realizării investiției, pe bază de protocol, liber de orice sarcini, de către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin CNI care va realiza investiția; amplasamentul se va preda de către beneficiar viabilizat; angajamentul de a asigura, în condițiile legii, suprafețele de teren necesare pentru depozitare și organizarea șantierului; angajamentul de a asigura finanțare pentru racordurile la utilități; obligativitatea ca, după predarea amplasamentului și a obiectivului realizat, să mențină destinația acestuia și să-l întrețină pe o perioadă de minimum 15 ani” – se arată în comunicarea CNI către UAT Recea.

1 COMENTARIU

  1. Nu-i în stare primarul să facă un sistem de canalizare în Mocira și acum vrea ,, BAZĂ SPORTIVĂ MODERNĂ ,, . Fiecare sportiv va avea în dotare o oliță cu numele primarului .

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.