La Brodina, poliţiştii au depistat 7.500 de pachete cu ţigări, în valoare de 75.000 lei

0
484

Tot joi, în jurul orei 23, poliţiştii de frontieră din Brodina, jud. Suceava, au observat, în apropierea frontierei de stat, mai multe persoane care încărcau într-un autoturism de teren colete cu ţigări. Imediat au intervenit, folosind somaţiile legale prin voce pentru reţinerea acestora. Deoarece bărbaţii au abandonat coletele, încercînd să fugă spre teritoriul statului vecin, poliţiştii au folosit armamentul din dotare, conform procedurilor legale în vigoare, fiind trase şase focuri de avertisment în plan vertical. Nici de această dată bărbaţii nu s-au oprit, fapt pentru care au fost demarate activităţi specifice în vederea depistării persoanelor în cauză, fiind anunţate şi autorităţile statului vecin pentru cercetarea în comun a cazului.
La faţa locului, poliţiştii de frontieră au descoperit 15 colete care conţineau ţigări de provenienţă ucraineană. Acestea, împreună cu autoturismul în cauză, au fost duse la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii baxurilor a rezultat cantitatea de 7.500 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 75.000 lei. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în continuare se fac verificări în vederea identificării persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale. De asemenea, autoturismul,  marca Mitsubishi Shogun, cu care urma să fie transportate ţigările, a fost indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.